Akciós személyi kölcsön - Raiffeisen Bank
AKCIÓS

SZEMÉLYI KÖLCSÖN

1% kamatkedvezmény: 770 000 Ft 5 évre 20 379 Ft helyett 19 953 Ft
fix havi törlesztőrészlettel, aktív számlahasználat vállalása esetén.

Részletek

Regisztráljon és kezdje a kölcsönigénylést online!

Az Ön életkora:

Az igényléshez az alábbi feltételek teljesülése szükséges:

Legalább havi nettó 100 000 Ft jövedelemmel rendelkezem.
Legalább havi nettó 280 ezer Ft jövedelemmel rendelkezik?
Igényelje Raiffeisen Csúcs Személyi Kölcsönünket!
Nem szerepelek a negatív adóslistán (KHR, korábban BAR lista).
Számolja ki havi törlesztőrészletét és igényelje személyi kölcsönét online!
Kölcsönösszeg:
200 000 Ft
5 000 000 Ft
Futamidő:
3 ÉV
5 ÉV
Kamatláb:
19.95 % helyett
16,95%
Havi törlesztőrészlet
18 526 Ft helyett
18 139 Ft THM 21,3%
Fontos Önnek a gyorsaság? Igényelje Raiffeisen Gyorskölcsönünket!

* Kérjük, olvassa el az adatkezelési nyilatkozatot! Amennyiben Ön a nyilatkozatban foglaltakat nem fogadja el, bármelyik Raiffeisen bankfiókban, vagy a 06-40-48-48-48 telefonszámon érdeklődhet az ajánlatról.

A kalkulátor a MindigFix Személyi Kölcsön A1 minősítési kategóriájára érvényes kondíciók figyelembevételével, valamint a megadott kölcsönösszeggel, futamidővel és a választott kedvezménnyel számol. A Bank a benyújtott igényléseket egyedileg elbírálja, ennek eredményeképpen ügyfelet A1-től eltérő minősítési kategóriába is sorolhatja. Az ügyfélre vonatkozó egyedi kamat és THM érték, valamint az egyedi törlesztőrészlet az ügyfélre megállapított minősítési kategóriához igazodik, amely eltérhet a feltüntetett értéktől. A kalkuláció eredménye kizárólag tájékoztatásra szolgál, és nem jelent garanciát a megjelenített feltételekkel történő kölcsönnyújtásra.

Reprezentatív példa MindigFix Személyi Kölcsön:
kölcsönösszeg: 770 000 Ft,
futamidő: 60 hónap,
hitelkamat: 18,95%,
típusa: rögzített,
THM: 21,3%,
fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 1 204 883 Ft,
hitel teljes díja: 434 883 Ft,
hitelbírálati díj: 7 700 Ft,
kamat: 427 183 Ft,
a havi törlesztőrészlet összege: 19 953 Ft,
minősítési kategória: A1.
A feltételek változása a feltüntetett adatokat módosítja.
Kedvezmény típusa: aktív számlahasználat.

Az aktív számlahasználathoz kapcsolódó kamatkedvezmény feltétele annak egyedi szerződésben rögzített vállalása, hogy havi rendszerességgel a mindenkori havi nettó minimálbér összege jóváírásra kerül bankszámláján legfeljebb kettő részletben, és legalább 4 tranzakciót végrehajt. A vállalás nem teljesítése esetén a Bank havi díjat számít fel. A részletes feltételeket a Lakossági Kondíciós Lista tartalmazza.

A kalkulátor a hatályos Lakossági Kondíciós Listában meghatározott MindigFix Személyi Kölcsön feltételekkel számol, eredménye nem minősül a polgári törvénykönyv szerinti ajánlatnak, az kizárólag az ügyfelek előzetes tájékoztatására szolgál. Referencia THM értékek a vonatkozó jogszabály alapján, akítv számlahasználat vállalása esetén: 200 000 és 1 000 000 Ft közötti kölcsönösszegre vonatkozó THM érték 500 000 Ft kölcsönösszeg és 3 éves futamidő esetén 21,6%, 1 000 000 Ft feletti kölcsönösszegre vonatkozó THM érték 3 000 000 Ft kölcsönösszeg és 5 éves futamidő esetén 21,3%.

Az 1%-os kamatkedvezmény akció a NévreSzóló Személyi Kölcsön szerződésekre is igénybe vehető. A MindigFix és a NévreSzóló Személyi Kölcsön termékre vonatkozó aktuális feltételeket, valamint az A2, illetve A3 kategóriákra vonatkozó kondíciókat a mindenkor hatályos Fedezetlen Hitelek Lakossági Kondíciós Lista tartalmazza. Kérjük, a kölcsönigénylést megelőzően mérlegelje háztartása teherviselő képességét! Felhívjuk szíves figyelmét a Magyar Nemzeti Bank fogyasztóvédelmi honlapjára, az ott található termékleírásokra, összehasonlítást segítő alkalmazásokra, valamint az MNB tájékoztatójára a túlzott eladósodottság kockázatairól!

Az aktív számlahasználat feltétele annak egyedi szerződésben rögzített vállalása, hogy havi rendszerességgel a mindenkori havi nettó minimálbér összege jóváírásra kerül bankszámláján legfeljebb kettő részletben, és legalább 4 tranzakciót végrehajt. A vállalás nem teljesítése esetén a Bank havi díjat számít fel. A részletes feltételeket a Lakossági Kondíciós Lista tartalmazza.